گفتگو با خانم گلی- بیژن خوزستان و امیر جواهری لنگرودی در باب خیزش انقلابی زن_زندگی_آزادی
https://youtu.be/s0iJukjsxR4?feature=shared
۱۳۸۸ تیر ۲, سهشنبه
اخبار دریافتی از : کانون روزنامه نگاران و نویسندگان برای آزادی
جلال کیهان منش
ایران دیروز هم شاهد حضور نیروهای لباس شخصی، امنیتی و نظامی در خیابان ها از یک طرف و مردم از سوی دیگر بود. تظاهر کنندگان تهرانی در سکوت و با شمع به یاد شهدای چند روزه اخیر و به ویژه نداآقاسلطانی جمع شده بودند، اما نیروهای امنیتی این سکوت را با شلیک گلوله شکستند. پاسخ مردم هم این بود: "مرگ بر دیکتاتور". این در حالی است که لشکر 10 سپاه پاسداران نیز وارد تهران شده و عملا کنترل پایتخت را برعهده گرفته است.
تظاهرات در خیابان های تهران و چند شهرستان بزرگ دیگر به ویژه در مراکز استان ها دیروز هم ادامه یافت.بزرگ ترین اجتماع تهرانی ها در میدان 7 تیر بود که در آن ده ها هزار نفر از معترضان به نتایج انتخابات 22 خرداد گرد هم آمدند. در مقابل ماموران پلیس، بسیجیان، لباس شخصی ها و نیروهای رسمی سپاه پاسداران هم که از صبح دوشنبه از میدان آزادی تا میدان امام حسین استقرار یافته بودند، با حضور در میدان هفتم تیر، به تظاهر کنندگان حمله و آنان رامتفرق کردند.
معترضانی که از حدود ساعت چهار عصر در میدان هفتم تیر تجمع کرده بودند، در سکوت و بدون دادن شعار، روز زمین نشسته بودند، اما با هجوم ماموران لباس شخصی و یونیفرم پوش، شعار دادن ها آغاز شد. معترضین فریاد می زدند: "الله اکبر"، "مرگ بر دیکتاتور" ....
نیروهای ضد شورش هر بار با جدا کردن معترضان، تعدادی را به سمت خیابان مفتح جنوبی و گروهی دیگر را به سمت بزرگراه مدرس می راندند، امامردم پس از چند دقیقه دوباره خود را به وسط میدان می رساندند و شعار می دادند.
معترضین همچنین پلاکارهایی در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: "چه کسی خواهر من را کشته است؟"، "ندا تو برای همیشه زنده ای"، "برادر ارتشی، برادر سپاهی حمایت حمایت" و...
حمله به کلمه
در حالیکه در شرق میدان هفت تیر در کنار ایستگاه مترو، بسیجیان در مقابل ساختمان روزنامه کلمه سبز، متعلق به مهندس موسوی گردآمده بودند و کارمندان این روزنامه را تهدید می کردند، نیروهای پلیس هیچ دخالتی نمی کردند و به گفته یک شاهد عینی "وظیفه پشتیبانی و حفظ امنیت بسیجیان" را برعهده گرفته بودند.
با این وجود تجمع و تعقیب و گریز در میدان 7 تیر تا حدود ساعت هشت و نیم شب ادامه داشت.
در تظاهرات دیروز تهران حضور نیروهای بسیج و سپاه در میدانهای انقلاب، آزادی، فردوسی، چهار راه ولی عصرو میدان ولی عصر نسبت به روزهای قبل چشمگیرتر بود. برای تقویت این نیروها، اعضای بسیج ادارات نیز به سطح شهرها گسیل شده اند که همگی با لباس شخصی،کاسکت و نیز چماق (چوبدستی ، نه باتوم) مشخص می شوند.
اما ازحجم نیروهای پلیس (نیروی انتظامی) کاسته شده و شایعات حکایت از اختلافات درونی در این نیرو و مخالفت بسیاری از بدنه و فرماندهان آن با ضرب و شتم مردم دارد.
لشکر 10 سپاه در خیابانها
از صبح دیروز بطور رسمی لشکر 10 نیروی مخصوص سپاه پاسداران مرکز(تهران) هم وارد عمل شده و کنترل تهران را بر عهده گرفته است. حضور این نیرو در روز شنبه چندان زیاد و چشمگیر نبود، اما از صبح دوشنبه پررنگ شده و عملا تمام شهر را در اختیار گرفته است.کنترل امنیت تهران نیز به این لشکر واگذار شده است. آخرین ماموریت این لشکر حضور در ماجرای کوی دانشگاه تهران بود.
دوشنبه ۱ تير ۱۳۸۸
نگاه نیویورک تایمز به چهره اسرارآمیز انقلاب
رفسنجانی(سگ زرد برادر شغال)، مرکز کشمکش های سیاسی
مایکل اسکمن
نقش علی اکبر هاشمی رفسنجانی در حال و هوای ایران از زمان برگزاری انتخابات بحث انگیز ریاست جمهوری، حتی پیش از بازداشت موقت دختر و چهار عضو خانواده اش در روزیکشنبه، بسیار اسرار آمیز به نظر می آید.
آقای رفسنجانی به عنوان یکی از ثروتمندترین و قدرتمندترین چهره ها و دست راست سابق آیت الله روح الله خمینی پدر معنوی انقلاب ایران، منتقد آشکار محمود احمدی نژاد و حامی میر حسین موسوی نامزد مخالفان، در جریان همایش های انتخاباتی بوده است.
به نظر می رسد غیبت وی از انظار عمومی در کنار بازداشت تحریک کننده، هرچند کوتاه مدت، اعضای خانواده اش، از بالاگرفتن نزاع میان دو دسته از روحانیون سیاسی ایران حکایت داشته باشد. به گفته تحلیلگران، علیرغم آرام شدن خیابان ها، شکاف موجود تهدیدی برای فلج شدن کشور و زیر سؤال رفتن مشروعیتی است که از زمان انقلاب سال 1357 برای بقای آن تلاش می شد.
کریم سجادپور تحلیلگر سیاسی از مؤسسه صلح بین المللی کارنگی می گوید: «شاهد شکاف در میان روحانیون سیاسی کشور بیش از هر زمان دیگر در تاریخ 30 ساله انقلاب اسلامی هستیم. رفسنجانی به عنوان یکی از بنیانگذاران انقلاب و کسی که خامنه ای را رهبر عالی کشور کرده، اکنون در جناح مخالف ایستاده است.»
به گفته یکی از بستگان وی در روز یکشنبه، آقای رفسنجانی که بر دو نهاد دولتی قدرتمند ریاست می کند، جهت یافتن راه حل سازشکارانه برای انتخابات بحث انگیز 22 خرداد، در پشت صحنه به تلاش مشغول است. به گفته وی، بازداشت اعضای خانواده وی، یک تاکتیک فشاری از سوی برخی مخالفانش بوده است.
به نظر می رسد که این چهره 75 ساله، در کانون منازعه بر سر آینده جمهوری اسلامی قرار گرفته است. دیدگاه آقای رفسنجانی به کشور و جایگاه وی در تاریخ کشورش، اکنون از سوی جبهه جدیدی به رهبری آقای احمدی نژاد و جوانان افراطی که در جریان جنگ هشت ساله با عراق جنگیده اند، به چالش کشیده شده است.
آقای احمدی نژاد و متحدانش سعی کرده اند با وارد آوردن اتهام ضعف و فساد به آقای رفسنحانی، از وی چهره ای شیطانی ترسیم کنند؛ حملاتی که با محکومیت قدرتمند آقای خامنه ای روبرو نشده است. از سوی دیگر به گفته تحلیلگران ، رهبران مخالف خصوصاً آقای موسوی، مورد حمایت آقای رفسنجانی قرار گرفته اند.
یک مشاور مسائل سیاسی که نخواست نامش فاش شود، گفت: "این به یک بازی بسیار خطرناک و بی حاصل تبدیل شده است."
آقای رفسنجانی از گشایش بیشتر به سوی غرب، خصوصی سازی بخش هائی از اقتصاد و تحویل قدرت بیشتر به نهادهای انتخاباتی در کشور حمایت می کند. دیدگاه وی در نقطه مقابل کسانی است که اکنون بر مسند قدرت هستند و از نهادهای قدرتمندتر دینی حمایت می کنند، کسانی که برای مدرن سازی اقتصاد نابسامان کشور، کمترین کوششی به خرج نداده اند.
فرای برخورد آرا، منازعه موجود جنبه شخصی نیز دارد.
آقای سجادپور می گوید: "اتفاقی که در سطح سیاسی و در کنار رویدادهای متنوع دیگر در حال وقوع است، این است که رقابت 20 ساله میان خامنه ای و رفسنجانی در حال سرباز کردن است. نسخه ایرانی از فیلم پدرخوانده: اینجا آدم های خوب و آدم های بد وجود ندارد، فقط بد و بدتر وجود دارد."
آقای رفسنجانی با سوابقی که دارد، حتی با سکوتش به صورت یک مشکل برای آیت الله خامنه ای درآمده است.
رهبر ایران در مراسم نماز جمعه تهران خواستار اتحاد مقامات شد. او به طور سطحی، احمدی نژاد را به دلیل حملات شخصی به آقای رفسنجانی مورد انتقاد قرار داد. اما وی روشن کرد حتی چهره های انقلاب نیز اگر زیاده روی کنند، نمی توانند درجایگاه خود باقی بمانند. به گفته تحلیلگران، این تهدیدی آشکار خطاب به رفسنجانی بوده است.
خامنه ای گفت: "اگر چهره های سیاسی به قانون اعتنائی نکنند، چه بخواهند و چه نخواهند، مسؤول بحران و خونریزی ها خواهند بود. من از دوستان قدیمی و برداران می خواهم صبور باشند و خود را کنترل کنند."
رفسنجانی پس از پایان دو دوره ریاست جمهوری، به دلیل شکست در کسب آرای کافی برای ورود به مجلس، صدمه بزرگی خورد. وی در سال 2002 به عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد، شورائی که به داوری در خصوص اختلافات موجود میان مجلس انتخابی و شورای نگهبان غیرانتخابی می پردازد.
وی در سال 2005 وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری شد و صحنه را به محمود احمدی نژاد واگذار کرد. سپس به مقام ریاست مجلس خبرنگارن رسید. این نهاد بر رهبر عالی ایران نظارت می کند و پس از درگذشت وی، رهبر بعدی را انتخاب می کند. با این حال، اعضای آن ندرتاً از اختیارات خود در حالت معمول استفاده می کنند.
یک تحلیلگر سیاسی می گوید راه کلیدی برای شناخت رفسنجانی، مطالعه کتابی است که وی درباره امیر کبیر صدراعظم ناصرالدین شاه نوشته است. شخصیتی که در سال 1852 کشته شد اما به عنوان اولین نخست وزیر مدرن ایران مورد احترام بسیاری است. به گفته این تحلیلگر، آقای رفسنجانی مایل است به عنوان امیرکبیر معاصر در تاریخ یاد شود.
شاید این مسأله، توجیه کنندۀ سکوت فعلی وی و کناره گیری اش از مناقشات خیابانی و نیز رهبری کشور باشد که به اعتقاد بسیاری از افراد، انتخابات ریاست جمهوری را سرقت کرده است.
این تحلیلگر سیاسی تبعید شده از کشورش گفت: "اکنون او، علامت سؤال است و خیلی از مردم امیدوارند وی کسی است که می تواند اوضاع را درست کند."
منبع: نیویورک تایمز- 21 ژوئن
www.nytimes.com/2009/06/22/world/middleeast/22rafsanjani.html
تحلیل لوس آنجلس تایمز از اختلافات درونی در نظام
شکاف در بدنه حاکمیت ایران
جفری فلیشمن
درحالیکه منازعه قدرت میان گروه های سیاسی ایران و رد و بدل شدن سخنان تند و تیز میان رهبران اصلاح طلب و محافظه کار در سرزنش دیگری برای خشونت های مرگبار خیابانی در هفته گذشته ادامه دارد، مسؤولان ازوجود تخلفاتی خبر دادند که بر 3 میلیون رأی در 50 شهر تأثیر داشته است.
به گزارش تلویزیون دولتی پرس تی وی، شورای نگهبان که بر انتخابات ایران نظارت دارد، متوجه شده "آرای جمع آوری شده از 50 شهر از تعداد واجدین شرایط رأی دادن در این مناطق بیشتر بوده است."
سخنگوی شورای نگهبان گفت این تعداد رأی برای ابطال انتخاب مجدد محمود احمدی نژاد کافی نیست.
یافته های جدید در حالی اعلام می شود که میر حسین موسوی رهبر مخالفان و رقیب انتخاباتی، از تقلب گسترده در انتخابات 22 خرداد خبر داده و خواهان برگزاری مجدد آن شده است. در همین حال، در میان روحانیون ارشد بر سر انتخاب شیوه اداره کشور در قبال مناقشات موجود، شکاف عمیقی به وجود آمده است.
پرس تی از بازداشت پنج عضو خانواده اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس جمهور سابق، روحانی ارشد و معمار انقلاب اسلامی 1357 که حامی کلیدی میر حسین موسوی نامزد اصلاح طلب و مخالف است، خبر داده است. در میان بازداشت شدگان، فائزه هاشمی دختر بزرگتر رفسنجانی حضور داشت که پس از سخنرانی در جمع حامیان موسوی در روز یکشنبه، بازداشت شده است.
به گزارش همین تلویزیون و نیز خبرگزاری آسوشیتد پرس، هرپنج نفر آزاد شده اند.
بازداشت های یاد شده، از رقابت و مشاجرات موجود در میان روحانیون ارشد ایران حکایت دارد. آیت الله علی خامنه ای رهبر عالی کشور از احمدی نژاد حمایت می کند، درحالیکه اصلاح طلبان و رفسنجانی از مخالفان پشتیبانی کرده اند.
موسوی که به نظر می آید خیال عقب نشینی ندارد، روز یکشنبه با صدور بیانیه ای در وب سایت خود، به طرفدارانش گفت "اعتراض در برابر دروغ ها و تقلب، حق شماست." وی ضمناً در برابر استفاده از خشونت هشدار داد و از کسانی که به خیابان ها سرازیر شده اند خواست "به سرپیچی" ادامه دهند.
یک منبع از داخل زندان اوین تهران گفت نزدیک به 1000 نفر از مردم در روز یکشنبه دستگیر شده اند. اغلب آنها تا صبح روز بعد آزاد شده اند.
مطالبات اصلاح طلبان ادامه دارد. محمد خاتمی رئیس جمهور اصلاح طلب سابق و رهبر میانه رو، آشکارا رهبری محافظه کار کشور را مسؤول اتفاقات روزهای بحرانی و خشونت بار اخیر خوانده است.
به گزارش خبرگزاری نیمه دولتی مهر، خاتمی به عنوان متحد موسوی طی بیانیه ای اعلام کرد: "بازداشتن مردم از ابراز درخواست هایشان از طریق روش های مدنی، پیامدهای خطرناکی خواهد داشت."
در همین حال، علی لاریجانی رئیس محافظه کار مجلس ایران که در گذشته از خاتمی حمایت می کرد، می گوید مردم اعتمادشان را به سیتسم قانونی که بر نتایج انتخاباتی 22 خرداد صحه گذاشته، از دست داده اند.
لاریجانی با اشاره به نهاد ناظر بر انتخابات گفت: "هرچند شورای نگهبان از افراد متدینی تشکیل یافته است، اما ایکاش برخی از اعضا، از یک نامزد خاص حمایت نمی کردند."
با این حال، مقامات ایران تأکید کرده اند آماده استفاده از زور برای سرکوب اعتراضاتی هستند که در پایتخت و شهرهای دیگر به پا شده است.
در این بین، رهبران محافظه کار نیز به متهم ساختن آمریکا و سایر کشورهای غربی به دخالت در اوضاع داخلی کشورشان ادامه دادند.
بر اساس گزارش ها، احمدی نژاد در روز یکشنبه در جریان دیدار با روحانیون کشور به کشورهای غربی حمله کرده است.
آمریکا و انگلیس این اتهامات را رد کرده اند. با این حال، تلویزیون دولتی ایران دست به کار حملات دامنه داری علیه تلویزیون بی بی سی فارسی شده و آنرا به استفاده از روش هائی متهم کرده که یادآور دوران استعماری بریتانیا است.
در همین حال، به خبرنگاران خارجی هشدار داده شده است از حضور در تجمعات غیرقانونی خودداری کنند.
به نظر می رسد خامنه ای نسبت به انتقادات بین المللی بی تفاوت مانده است. او درخواست موسوی برای ابطال انتخابات را رد کرده و در مقابل، به استفاده از نیروهای امنیتی و شبه نظامیان تحت حمایت دولت در سرکوب تظاهرات رو آورده است.
هرچند خامنه ای در جریان نماز جمعه تهران سعی در نشان دادن روی خوش به رقیب دیرینه اش می کرد، اما بازداشت اعضای خانواده رفسنجانی، عده ای از کارشناسان را شگفت زده کرده است.
رفسنجانی 75 ساله بر کرسی ریاست دو نهاد بانفوذ نشسته است که یکی از آنها مسؤول عزل و نصب رهبری است. وی ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را نیز برعهده دارد که اختلافات میان مجلس، رئیس جمهور و شورای نگهبان را حل و فصل می کند.
خبرگزاری محافظه کار فارس به نقل از یک مقام امنیتی اعلام کرد بازداشت اعضای خانواده رفسنجانی به منظور محافظت از آنها در برابر هدف گلوله قرار گرفتن از سوی گروه های تروریستی و آشوبگرانی بوده که سعی می کنند دولت را مسؤول دامن زدن به اوضاع نشان دهند.
منبع: لوس آنجلس تایمز- 22 ژوئن
www.latimes.com/news/nationworld/world/la-fg-iran-arrests22-2009jun22,0,2269803.story
به دنبال آغاز اعتراضها پس از اعلام نتایج انتخابات در ایران محدودیت های بیشتری برای اینترنت در این کشور در نظر گرفته شده است.
۱۳۸۸/۰۴/۰۱
به نوشته روزنامه آمريکايی والاستريتژورنال رژيم حاکم بر ايران با همکاری شرکتهای اروپايی يکی از پيچيدهترين سامانههای سانسور و جاسوسی در اينترنت را در جهان ايجاد کرده است.
وال استريت ژورنال در گزارشی در اين باره که در سايت اينترنتی اين روزنامه نيز منتشر شده است، در اين باره نوشته است، اين سيستم پيچيده جاسوسی به دستگاههای دولتی ايران اين امکان را میدهد که در سطح گستردهای اقدام به کنترل مبادلات اينترنتی کاربران کنند.
به گفته کارشناسان ايرانی و غيرايرانی ابعاد کنترل اينترنت توسط دولت ايران به مراتب فراتر از مسدود کردن وبسايتها و ايجاد محدوديت برای دسترسی به اينترنت است.
وال استريت ژورنال با اشاره به اعتراضات پس از انتخابات رياست جمهوری در ايران به نقل از کارشناسان مینويسد، دستگاههای ذيربط با استفاده از اين سامانه کنترل اينترنت نه تنها قادر به مسدود کردن کانالهای ارتباطی هستند، بلکه میتوانند با نفوذ به اين کانالها ضمن جمعآوری اطلاعات در باره تک تک افراد، حتی اقدام به انتشار اطلاعات مورد نظر خود در ميان کاربران کنند.
آقای «بن روم» سخنگوی يک شرکت اقماری وابسته به کمپانی زيمنس آلمان و نوکيای فنلاند در گفت و گو با وال استريت ژورنال تاييد کرده است، که اين شرکت در نيمه دوم سال ۲۰۰۸ دست کم بخشهايی از سامانه کنترل اينترنت را در اختيار ايران قرار داده است.
به گفته وی اين «تجهيزات مونيتورينگ» در چارچوب يک قرارداد بلند مدت فروش تکنولوژی تلفن همراه در اختيار ايران قرار گرفته است.
سال گذشته گزارشهايی در باره فروش اين تجهيزات به ايران از سوی شرکت «نوکيا زيمنس نتورکز» منتشر شده بود.
به گفته کارشناسان اينترنت دولت ايران در ماههای گذشته تنها به صورت آزمايشی از بخشهايی از اين سامانه استفاده کرده بود، ولی تا همين اواخر و پيش از آغاز ناآرامیها از قابليتهای ديگر اين سيستم اطلاع نداشت.
يک مهندس رايانه در تهران در اين باره به والاستريتژورنال گفته است: «ما نمیدانستيم، که آنها میتوانند از عهده انجام اين کارها برآيند، اما اکنون میدانيم که آنها دستگاههای قدرتمندی در اختيار دارند که با استفاده از آن میتوانند، بسياری از کارهای پيچيده در شبکه را انجام دهند.»
وال استريت ژورنال با اشاره به که اين روزها همه چشمها متوجه ايران است و دولت ايران هم برای جلوگيری از خروج اطلاعات از کشور تلاش میکند، میافزايد: شايد دولت ايران به اين دليل اينترنت را به طور کامل قطع نکرده و سرعت آن را کاهش داده است، که سرگرم کنترل اطلاعات مبادله شده است.
در بخش ديگری از اين گزارش شمار کاربران اينترنت در ايران حدود ۲۳ ميليون نفر اعلام شده و آمده است، شاهرگهای اصلی اينترنت در ايران در انحصار دولت است.
سياسی
تجمع آرام میدان هفت تیر تهران به خشونت کشیده شد
نمایی از تجمع اعتراضی هواداران میرحسین موسوی و معترضان به نتیجه انتخابات در روز پنجشنبه ۲۸ خرداد
۱۳۸۸/۰۴/۰۱
تجمع آرام بیش از یک هزار نفر که عصر دوشنبه، به رغم حضور پر شمار پلیس و نیروهای امنیتی در میدان هفت تیر تهران برگزار شد بار دیگر با مداخله نیروهای ویژه و لباس شخصی به تشنج کشیده شد.
حامیان جوان میرحسین موسوی، نامزد اصلاحطلب انتخابات ۲۲ خرداد، روز یکشنبه از مردم خواسته بودند که به یاد کشتهشدگان روز شنبه، شمعهای سیاه به همراه روبانهای سبز با خود داشته باشند.
گزارش های دریافتی از ایران حاکی است که حامیان آقای موسوی از مردم خواسته بودند با هدف بزرگداشت قربانیان روز شنبه، از ساعت ۵ بعد از ظهر روز دوشنبه به مدت دو ساعت چراغهای خودروهای خود را روشن نگه دارند.
برخی از خبرگزاریهای به نقل از شاهدان عینی گزارش دادهاند: این تجمع در ساعات اولیه با آرامش پیگیری میشد. با این حال شماری از شاهدان عینی گفتهاند که درگیریهای پراکندهای در مناطق مختلف منتهی به میدان هفت تیر تهران مشاهده شده است.
در حالی که تجمع میدان هفت تیر در سکوت برگزار میشد، نیروهای گارد ویژه و لباس شخصیها با حمله به تجمعکنندگان سعی در متفرق کردن آنها داشتند.
چندین گزارش که از سوی شهروندان خبرنگار در شبکههای اجتماعی اینترنتی انتشار یافته و توسط شاهدان عینی مستقل تأیید شده است، حاکی است که ورزشگاه شیرودی تهران و همچنین پارک لاله به محل سازماندهی و استراحت نیروهای ضد شورش بدل شده است.
برخی از این گزارشها حاکی از درگیری میان نیروهای ضدشورش و تجمعکنندگان در حوالی خیابان بهار شیراز و همچنین ورودی خیابان مفتح به میدان هفت تیر است و از محل درگیریها صدای آمبولانس به گوش رسیده است.
در حالی که تجمع میدان هفت تیر در سکوت برگزار میشد، نیروهای گارد ویژه و لباس شخصیها با حمله به تجمعکنندگان سعی در متفرق کردن آنها داشتند.
گزارشهای مشابه حاکی است که پلیس اقدام به بازداشت کسانی کرده است که در حال تهیه فیلم با تلفنهای همراه خود بودهاند.
تجمع میدان هفت تیر تهران در حالی برگزار شد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روز دوشنبه در بیانیهای تهدید کرده بود با اجتماعات اعتراضی آینده مقابله خواهد کرد.
به کار گیری خشونت برای مقابله با تظاهرات
پس از آنکه درخواست مجمع روحانیون مبارز برای برگزاری راهپیمایی مسالمتآمیز روز شنبه ۳۰ خرداد، حدفاصل میدانهای انقلاب و آزادی، با مخالفت مسئولان دولتی روبهرو شد تجمع خودجوش مردمی در این منطقه با دخالت گسترده نیروهای امنیتی، نظامی و لباسشخصیها به خشونت گرایید.
خبرهای رسیده از تهران حاکی است که شهروندان تهرانی روشهای دیگری را برای بیان مسالمتآمیز اعتراضهای خود انتخاب کرده اند.
از جمله یکشنبه شب، سایت خبری کلمه، یکی از دو وبسایت اصلی اطلاعرسانی میرحسین موسوی اعلام کرد که شهروندان تهرانی، دوشنبه اول تیرماه، از ساعت ۵ تا ۶ بعد از ظهر و «به نشانه اعتراض و همدردی» با قربانیان خشونتهای روز شنبه، چراغهای اتومبیلهای خود را روشن خواهند گذاشت.
این اعتراض به دعوت میرحسین موسوی نبود اما وب سایت کلمه از این موضوع به عنوان «شیوه جدید اعتراض در پی ممانعت بیسابقه و برخورد شدید نیروهای نظامی و شبه نظامی با مردم» یاد کرده است.
هنوز مشخص نیست که چه تعداد از شهروندان تهرانی و در چه مناطقی دست به این اقدام اعتراضی زدهاند اما بر اساس گزارش شاهدان عینی، حجم گسترده حضور نیروهای نظامی و امنیتی و لباس شخصیها در نقاط مختلف شهر، مانع از شکلگیری تجمع پر شمار معترضان به نتایج انتخابات است.
بر اساس اعلام تلویزیون دولتی ایران، در حوادث روز شنبه دست کم ۱۰ نفر جان باختهاند و پلیس میگوید که نزدیک به ۵۰۰ نفر را در این روز بازداشت کرده است.
با این حال شبکه خبری سی ان ان به نقل از منابع بیمارستانی، تعداد قربانیان خشونتهای روز شنبه را ۱۹ نفر ذکر کرده و اضافه میکند که بر اساس گزارشهای غیر رسمی تا ۱۵۰ نفر در این خشونتها جان خود را از دست دادهاند.
از شامگاه شنبه تصاویر و ویدئوهایی که از خشونتهای این روز علیه مردم معترض در وبسایتها منتشر شده است، از شبکههای خبری مختلف پخش میشوند و یکی از این تصاویر مربوط به دختری به نام «ندا» است که در خیابان امیرآباد شمالی به ضرب گلوله جان باخته است.
پیکر «ندا آقا سلطان» روز یکشنبه به شرط انجام سریع و پنهانی مراسم تدفین در اختیار خانوادهاش قرار گرفته و به مساجد تهران تأکید شده است که ازبرگزاری مراسم یادبود برای او خودداری کنند.
آقای موسوی روز یکشنبه با انتشار بیانیهای ضمن اعتراض به برخوردهای خشونتآمیز روز شنبه از هواداران خود خواستهاست که با خویشتنداری به اعتراضهای خود ادامه دهند.
وی در بیانیه خود آورده است: «تيراندازى به مردم، پادگانى شدن فضاى شهر، ارعاب، تحريک و قدرت نمايى همگى فرزندان نامشروع قانونگريزى شديدى است كه در معرض آن قرار داريم و عجبا كه بانيان چنين شرايطى ديگران را به اين خطا متهم مى كنند.»
این نامزد انتخابات همچنین خطاب به حامیانش گفته است: «در اعتراضات خود همچنان به پرهيز از خشونت پايبند بمانيد و چون پدران و مادرانى دل شكسته با رفتارهاى نامتعارف فرزندانتان در قواى امنيتى برخورد كنيد.»
تجمع اعتراضی روز شنبه مردم تهران، پس از آن انجام شد که آیتالله خامنهای رهبر جمهوری اسلامی، در خطبههای نماز جمعه، راهپیماییها و تجمعات مسالمتآمیز معترضان را به «زورآزمایی خیابانی» تشبیه کرد و ضمن درخواست پایان دادن به تظاهرات خيابانى، تهديد كرد كه مسئول خونريزىهاى احتمالى با رهبران جنبش اعتراضى به نتايج انتخابات است.
به دنبال این اظهارات بود که شمار گستردهای از نیروهای نظامی و امنیتی، با استقرار در خیابانهای تهران، به برخورد با اجتماعات خیابانی پرداختند.
نجف زاده یک نماد است. نمادی از موجودات نادانی که همگی در یک نهاد به نام صدا و سیما جمع شده اند. ـ۵ کلیک facebook.com
نجف زاده یک نماد است. نمادی از موجودات نادانی که همگی در یک نهاد به نام صدا و سیما جمع شده اند. تفاوت نجف زاده با سایرین در متعفن بودنش است. صدا و سیمای ما در تمامی سطوح خود از آدم های احمق سرشار است. در بالاترین سطح که ریاست آن باشد و سیاست های کلی آن را می چیند تا پایین ترین سطوح، یعنی همین آدم های خل وضع و خوشحالی که ما هرروز مجبوریم تحملشان کنیم. صدا و سیمای ما به تمام معنا مصداق کامل خباثت است. مستقل از اینکه شما مانند مجلس هفتم 34 درصد در تهران پای صندوق ها حاضر شوید یا ریاست جمهوری دهم که 85 درصد، از دید صدا و سیما حماسه آفریدید! حتی اگر پای صندوق ها نروید نیز حماسه آفریدید. تفکر قالب در صدا و سیما این است که به گمانشان، مردم هم مثل ایشان نفهم هستند. این است که مثلا در مناظرات تلویزیونی ثانیه ها را بین دو طرف تقسیم می کند و موقع خواندن اسم آن ها، ترتیب الفبایی را رعایت می کند. به عبارتی یعنی اینکه ما چه قدر عادلیم! و انگار مردم نمی فهمند که تلویزیون 24 ساعت در هفت کانال تبلیغ رییس جمهور را می کند. حماقت آن جایی اوج می گیرد که به رییس جمهور به خاطر غیاب هنگام نام بردن اسمش، 19 دقیقه وقت اضافه داده می شود تا عدالت سازمان بر همگان آشکار شود. صدا و سیما رذل است از آن جهت که دروغ می گوید. مهم نیست که یک خبر گزاری بخواهد حقایق را نگوید. مثلا درگیری ها و تظاهرات روزهای اخیر. اما رذالت جایی است که دروغ بگویی. فرضا در شیراز بمب گزاری شود و بگویی که نمایشگاه تجهیزات جنگی بوده است و به علت نگه داری بد از تجهیزات، مشتعل شده و این اتفاق افتاده است. صدا و سیما خائن است. بزرگترین خیانت به انقلاب اسلامی را صدا و سیما در این سال ها مرتکب شده است. چون هرگز احترامی برای اصلاح طلبان که معاند اصل نظام نیستند قائل نشد. چون دروغ گفت. چون رفتار مردم را نسبت به چیزهای نسبتا خوب ، با حماقت هایش به حس انزجار تبدیل کرد. صدا و سیما پست است. اوج پستی آن در این روزها بر همگان آشکار است وقتی داد موافق و مخالف به آسمان برخواسته است. به قول یکی از دوستان، چه طور می شود که این همه آدم عوضی یک جا جمع شوند؟ نجف زاده یک نماد است. یک نماد متعفن. بعد ها در موردش صحبت می کنیم.
جان مک کین در صحن سنای آمریکا در مورد ندا سخنرانی می کند ـ۶۲ کلیک youtube.com
ندا سمبل جنبش و مقاومت اخیر مردم ایران شده است. مک کین در این ویدیو که در مورد سخنرانی او در سنای آمریکا است صحنه قتل ندا توسط نیروهای بسیج را تشریح می کند.
از اين کشتار بيرحمانه دست برداريد ـ۱ کلیک
news.gooya.com
تمام دنیا پر شده از تصاویر به خون کشیدن مردم ایران. مردمی که فقط از دروغ اشباع شده اند و تنها آرزویشان عمل به قانونی است که در قانون اساسی جمهوری اسلامی آمده. اگر انتخابات بدون دستکاری برگزار می شد و منتخب مردم میر حسین موسوی به کاخ رباست جمهوری می رفت، حداکثر تحول اجتماعی به دوره ی درخشان ریاست جمهوری محمد خاتمی می رسید. ولی امروز با کشتار بی رحمانه ی هم وطنان ایرانی این تحول بسیار بیشتر رفته. اگر هفته ی پیش با استعفای محمود احمدی نژاد می شد صدای اعتراض مردم را خاموش کرد و توقع داشت که با نجابت همیشگی اشان بر ناجوانمردی هایی که در حقشان شده چشم فرو ببیندد، امروز با شقاوتی عریانی که پیکر معصوم مردم را می درد جنین توقعی بی جاست. کسانی که دست به گلوله می برند و فرمان جهان سوزی می دهند محکوم به شکست اند. بد نیست امرزو به جای فرمانده ایی جنگ زندگی یکی دو تا از دیکتاتورها را مرور کنند. شاه از سر زمین خودمان بود. همین مردم ساقطش کردند. بقیه را هم می توانند. امیداورم تردید نکنید.
مبادا در غیبت نداچشمان را ببندیم؛ بیا خسته نشویم تا زورگویان پیروز نشوند. ـ۲ کلیک
twitter.com
مردم خسته می شوند و سعی می کنند بدبختی شان را فراموش کنند. زورگویان خسته نمی شوند و پیروز می شوند. بیا خسته نشویم تا زورگویان پیروز نشوند. لودی معزی: "ما وقتی مشکل داریم می گوییم یا حسین! یا علی! امروز اما خیلی ها می گویندیا ندا!" به این ترتیب ندا رفت. بهتش از مرگ را برای تماشاگران گذاشت و چشمان بازش را برای آنها که امروز می نویسند:مبادا در غیبت نداچشمان را ببندیم؛ و البته تکه ای از بدنش را برای آنان که "معلوم نبود آن را برای چه می خواستند!"
چگونه بدون خونریزی دولت را وادار به پذیرش رای خود نماییم؟ ـ۵ کلیک
germanynevesht.wordpress.com
چگونه می توان دولت را در زمینه اقتصادی تحت فشار گذاشت. پیشنهاداتی مانند عدم پرداخت قبوض تلفن و آب و برق اگر چه به سیستم اقتصادی و منبع درآمد دولت صدمه می زنند اما نمی توانند یک سکته همگانی در ساختار اقتصادی دولت ایجاد کنند. گزاف نیست اگر بگوییم مرکز هر سیستم اقتصادی، نظام بانکی آن است. توجه به بحران اقتصادی سال 1907 آمریکا در این زمینه می تواند یاریگر ما باشد. در بحران 1907 به دلیل عدم اعتماد عمومی به سیستم پولی و مالی کشور امریکا و وجود خطر ورشکستی سیستم بانکی، یا بهتر است بگوییم ترس از ورشکستگی این سیستم مردم را به سوی بانک ها کشاند. مردم به دلیل نگرانی پول خود را از حساب ها و در نتیجه از سیستم بانکی خارج کردند. نتیجه این امر ورشکستگی بانک های یکی پس از دیگری و فلج شدن دولت بود. در آن زمان به دلیل عدم وجود یک بانک مرکزی در کشور، دولت نتوانست جلوی این مساله را بگیرد. اما آیا امروز دولت ایران در صورت هجوم مردم به بانک ها برای دریافت مطالبات خود می تواند آن را کنترل نماید؟ باید دید دولت تا چه میزان از این مطالبات را از طریق بانک مرکزی پاسخگو است. می دانیم کاهش قیمت نفت دولت ایران را با مشکل جدی تامین مالی مواجه ساخته است. از طرفی دولت ذخایر پولی صندوف ذخیره ارزی را تا قران آخر خرج نموده و خود را در وضعیت خطرناک قرار داده است. بانک مرکزی ذخایر محدود دارد و در صورت وقوع بحران بعید است بتواند حمایت لازم را از سیستم بانکی به عمل آورد. مشکلاتی که خروج پول از سیستم بانکی برای آنها ایجاد می کنند چند دسته اند. اولا مقدار پول (اسکناس کاغذی) در سیستم اقتصادی محدود است. چنانچه مردم بخشی از پول خود را از سیستم خارج و به خانه های خود منتقل کنند، سیستم بانکی از پرداخت مطالبات خود باز می ماند زیرا با مشکل جدی کمبود اسکناس و چک پول مواجه خواهد شد. دوما، بانکها سپرده های مردم را به صورت وام مجددا در اختیار خود مردم قرار می دهند اما برای آنکه بتوانند مطالبات آنها را پاسخ دهند، همواره بخشی از این پول را به عنوان ذخیره احتیاطی نزد بانک مرکزی نگه داری می کنند. این ذخیره تنها ده درصد کل پول سپرده هاست و با خروج بیش از ده درصد پول از حساب ها، بانک ها دچار بحران جدی می شوند. سوما، خروج بخشی از پول توسط مردم موجب ایجاد بحرانی کوچک می شود که اعتماد مردم را به سیستم بانکی کاهش خواهد د...
تظاهرات آرام در تهران با حضور میرحسین موسوی و مهدی کروبی ـ۱۲ کلیک
twitter.com
فوری و مهم / بزرگترین تظاهرات آرام در تهران با حضور میرحسین موسوی و مهدی کروبی ، پنجشنبه 4 تیر ماه، مسیر تظاهرات متعاقبا اعلام خواهد شد
حمله عوامل کودتا به دفتر روزنامه اعتماد ملی ـ۱۸ کلیک
friendfeed.com
دفتر روزنامه اعتمادملی مورد حمله چند فرد ناشناس قرار گرفت و شیشههایش شكسته شد موقع حمله فقط نگهبان روزنامه در ساختمان روزنامه بوده است
«ندای سرزمین، »آهنگی برای ندا ـ۵۵ کلیک
youtube.com
آهنگی فارسی برای ندا صالحی آقاسلطان که در روز شنبه، ۳۰ خرداد، به دست یک بسیجی کشته شد (با تیری که قلبش خورد). شعر و آهنگ از یک ایرانی مقیم کاناداست و آن را با پیانو اجرا کرده است.
سردار علي فضلي به علت سرپيچي از فرمان سرکوب و کشتار مردم برکنار شد ـ۴۱۵ کلیک cherikonline.blogspot.com
سردار علي فضلي، معاون سابق عمليات فرمانده كل سپاه پاسداران که فرماندهي سپاه سيدالشهداي استان تهران را به عهده داشت به علت سرپيچي از فرمان سرکوب و کشتار مردم برکنار شد. به گزارش چريک آنلاين، سردار فضلي باوجود آن که عصر روز جمعه دستوري مبني بر تجهيز کامل نيروهاي تحت امر خود به منظور استقرار در خيابانها و سرکوب مردم دريافت کرده بود، روز شنبه کمترين همکاري را با دستور فرمانده کل قوا داشت و همين امر باعث شد صبح امروز....
تجمعات روز سه شنبه دوم تیر
--------------------------------------------------------------------------------
تهران و شیراز مردم هر روز به خیابان می آیند ، الان بیش از یک هفته است که اینجنین است ، مردم شهرستانها بپاخیزید ، بیایید اگر می ترسید فقط بیایید و پیاده روی کنید ، کسی را به جرم صد قدم بالا و پایین رفتن هیچگاه نمی گیرند ، دلسرد نباشید که کم هستید ، قطرات تبدیل به دریا می شوند ، آمدن شما تهرانیها و شیرازیها را دلگرم می کند ، مکانهای تجمعات را به دوستان و آشنایان اطلاع دهید ، بر پاخیزید . حق را نمی دهند ، حق را باید گرفت . سه شنبه بعداز ظهر به تجمع می پردازیم ، در صورتی که مکان بهتری برای شهر خود دارید پیشنهاد دهید ، وعده ما : استان تهران تهران : میادین ونک ، اول تهرانپارس ، سوم تهرانپارس ، انقلاب ، آزادی ، ولیعصر ، خیابان ایرانزمین ، سه راه آذری ، کوی امیرآباد ، بهارستان ، اسلامشهر : خیابان باغ فیض ، ورامین : میدان اصلی ورامین ، ری : میدان شهرری ، رباط کریم : مقابل شهرداری ، شهریار : خیابان ولیعصر ، فیروزکوه : میدان امام ، لواسانات : بلوار امام خمینی ، پیشوا خیابان شریعتی ، قرچک ابتدای خیابان محمدآباد ، هشتگرد : خیابان امت ، پاکدشت خیابان شهید قمی ، شهر قدس : میدان قدس ، ملارد : بلوار رسول اکرم ، دماوند بلوار خامنه ای ، نظرآباد میدان شهدا ، کرج خیابان اصلی گوهردشت ، اصفهان : اصفهان : میدان بزرگمهر به سوی میدان احمد آباد، کاشان میدان پانزده خرداد ، سمیرم : خیابان قدس ، مبارکه خیابان امام ، نائین : خیابان امام ، شهرضا : میدان شهدا ، نطنز : خیابان امام خمینی ، نجف آباد : روبروی دانشگاه آزاد ، خوانسار : خیابان امام ، گلپایگان : سه راه سعیدی ، فارس : شیراز : میدان علم ، میدان نمازی ، خیابان ملاصدرا و میدان دانشجو ، آباده : خیابان امام ، اقلید : میدان شهدا ، لار : خیابان طالقانی ، جهرم : میدان شهدا ، فسا : روبروی فرمانداری ، داراب : میدان انقلاب ، نیریز : میدان 15 خرداد ، استهبان : خیابان امام ، فیروزآباد : خیابان روزبه ، سروستان : فلکه شیخ ، لامرد : میدان امام ، آذربایجان شرقی : تبریز : خیابان اصلی راسته بازار و مقابل دانشگاه ، مراغه : خیابان خواجه نصیر ، میانه : خیابان امام خمینی ، مرند : خیابان امام خمینی ، ملکان : خیابان امام خمینی ، هشترود : خیابان امام خمینی ، شبستر : خیابان گلشن راز ، جلفا : خیابان ولیعصر ، سراب : خیابان امام خمینی ، اهر : خیابان شهید رجایی ، آذربایجان غربی : ارومیه خیابان خیام ، مهاباد : خیابان جمهوری اسلامی ، سلماس : خیابان امام ، نقده : خیابان شهید علمی ، ماکو ، خیابان امام ، بوکان : میدان فرمانداری ، اردبیل : اردبیل مقابل استانداری ، ایلام : ایلام خیابان مسجد جامع ، آبدانان خیابان طالقانی ، دره شهر خیابان امام خمینی ، ایوان خیابان امام ، بوشهر : بوشهر خیابان طالقانی ، چهارمحال و بختیاری : شهرکرد میدان انقلاب ، فارسان خیابان شهید بهشتی ، لردگان خیابان چشمه برم ، بروجن میدان امام حسین ، کوهرنگ خیابان مرکزی ، شلمزار خیابان رسالت ، خراسان جنوبی : بیرجند خیابان مدرس ، خراسان رضوی : مشهد : میدان احمد آباد ، سجاد ، پارک ملت ، سبزوار : خیابان کاشفی ، قوچان : میدان توحید ، نیشابور : میدان ایران ، بردسکن : میدان مرکزی ، چناران : میدان بسیج ، تربت جام : میدان مرکزی ، خاف : میدان خاتم الانبیا ، فریمان : میدان امام رضا ، سرخس : میدان مرکزی ، تایباد : میدان مرکزی ، گناباد : میدان امام ، رشتخوار : میدان شهرداری ، بجستان : خیابان بهشتی ، تربت حیدریه : میدان مسجد جامع ، درگز : میدان گلها ، شاندیز و طرقبه : میدان امام خمینی ، کاشمر : میدان مرکزی ، خراسان شمالی : بجنورد : چهارراه مخابرات ، جاجرم : خیابان شهید بهشتی ، گرمه : خیابان ولیعصر ، ایور : خیابان ولیعصر ، اسفراین : خیابان معلم ، فاروج : خیابان شهید موفق ، آشخانه : خیابان شهید بهشتی ، خوزستان : اهواز : زیتون کارمندی ،چهارراه نادری و پل اهواز، دزفول : خیابان امام خمینی ، شوشتر : خیابان امام خمینی ، آبادان : خیابان ولیعصر ، ایذه : خیابان امام خمینی ، باغملک : خیابان بهشتی ، قلعه تل : خیابان 22 بهمن ، ماهشهر : ناحیه صنعتی ، مسجد سلیمان : خیابان آزادی ، لالی : خیابان معلم ، گتوند : خیابان آزادی ، بهبهان : خیابان عدالت ، شادگان : خیابان امام خمینی ، رامهرمز : میدان آزادی ، شوش : میدان هفت تیر ، اندیمشک : خیابان امام خمینی ، زنجان : زنجان خیابان سعدی ، سمنان : گرمسار : میدان امام ، شاهرود : خیابان 22 بهمن ، سمنان : میدان سعدی ، دامغان : میدان امام ، قم : قم خیابان ارم ، کردستان : سنندج : خیابان ششم بهمن ، سقز : خیابان جمهوری ، دیواندره : خیابان امام ، بانه : خیابان امام ، مریوان : خیابان رجایی ، بیجار : میدان اصلی ، کرمان : کرمان : میدان بسیج ، رفسنجان : خیابان شهدا ، سرجان : بلوار دکتر صادقی ، ماهان : خیابان امام خمینی ، کهنوج : بلوار بهشتی ، بافت : خیابان امام خمینی ، زرند : میدان بسیج ، جیرفت : میدان آزادی ، بم : خیابان امام خمینی ، کرمانشاه : کرمانشاه : خیابان طالقانی ، اسلام آباد : میدان امام ، کنگاور : میدان امام ، دهدشت : میدان مرکزی ، کهکیلویه و بویراحمد : یاسوج : خیابان استاد ، گچساران : خیابان شهید بلادیان ، سوق : خیابان امام ، گلستان : گرگان : فلکه کاخ و خیابان شالیکوبی ، گنبد کاووس : فلکه مرکزی ، آق قلا : خیابان باهنر ، آزادشهر : میدان مرکزی ، کردکوی : خیابان امام ، بندرگز : خیابان امام ، بندر ترکمن : خیابان آزادی ، علی آباد : خیابان امام خمینی ، گیلان : بندر انزلی : میدان امام ، رشت : مطهری به سمت گلسار ، لاهیجان : خیابان شیشه گران ؛ کیاشهر : خیابان امام ، رودسر : خیابان امام ، لرستان : خرم آباد : خیابان خرم رود ، دورود : بلوار 60 متری ، بروجرد : خیابان شهدا ، کوهدشت : خیابان فردوسی ، نورآباد : خیابان امام ، پلدختر : خیابان امام ، مازندران : ساری : سه راه قارن و میدان ساعت ، چالوس : خیابان رادیو دریا ، بابل : مقابل دانشگاه صنعتی نوشیروانی ، آمل : خیابان امام رضا ، نوشهر : میدان همافران ، بابلسر : خیابان رجایی ، قائمشهر : میدان طالقانی ، سوادکوه : میدان شهدا ، بهشهر : پارک بوستان سرو ، تنکابن : بلوار جمهوری ، رامسر : خیابان مطهری ، نکا : چهارراه امام ، مرکزی : اراک : میدان ولیعصر ، ساوه : خیابان شریعتی ، خمین : خیابان شریعتی ، تقرش : خیابان امام خمینی ، کمیجان : خیابان معلم ، دلیجان : خیابان طالقانی ، محلات : روبروی دانشگاه آزاد ، آشتیان : خیابان امام ، همدان : همدان : میدان بوعلی ، نهاوند : خیابان ابوذر ، تویسرکان : خیابان شهدا ، ملایر : چهارراه خیام ، هرمزگان : بندرعباس : روبروی مجتمع ستاره جنوب ، کیش : خیابان سنایی ، قشم : بلوار 22 بهمن ، حاجی آباد : میدان امام ، میناب : خیابان شهید امینی ، یزد : یزد : خیابان پرفسور حسابی ، طبس : میدان امام خمینی ، بافق : خیابان وحشی بافقی ، میبد : خیابان امام خمینی ، مهریز : بلوار هفتم تیر ، اردکان : میدان شهدا ، تفت : میدان امام ، اردکان : میدان امام ، سیستان و بلوچستان : زاهدان خیابان آزادی ، چابهار : بلوار امام ، زابل : خیابان فردوسی ، ایرانشهر : خیابان ولایت ، خاش : خیابان امام ، قزوین : قزوین مقابل استانداری
والاستریت ژورنال: نوکیا−زیمنس تجهیزات کنترل مخابراتی به ایران فروخته است
روزنامهی "والاستریت ژورنال" در شمارهی روز دوشنبه ۲۲ ژوئن (اول تیرماه) از فروش تجهیزات شنود به دولت ایران در نیمهی دوم سال گذشتهی میلادی از سوی شرکت نوکیا−زیمنس خبر داد. این شرکت مخابراتی در مورد شمار تجهیزات فروخته شده سکوت اختیار کرده است. از سوی دیگر یکی از کارشناسان یک شرکت کنترل اینترنتی در آمریکا در گفتگو با روزنامهی "وال استریت ژورنال" گفت، با این فناوری جدید حکومت ایران در زمینهی کنترل اینترنت حتی از دولت چین نیز جلو افتاده است. در مقابل مقامات شرکت نوکیا−زیمنس ارسال این تجهیزات به ایران را کاملا مطابق با ضوابط صادرات اتحادیهی اروپا و سازمان ملل دانستهاند و اعلام کردهاند که این تجهیزات تنها مختص تلفنهای همراه و پیامهای کوتاه تلفنی است. آنها همچنین گفتهاند که این شرکت فناوری با "عملکردهای محدود" را به ایران منتقل کردهاست و به این ترتیب تمامی برنامهی کنترل را ارسال نداشته است.
روسیه از احمدینژاد پشتینانی میکند
وزارت امور خارجه روسیه در اولین بیانیه رسمی خود در مورد جنبش اعتراضی در ایران به صراحت از محمود احمدینژاد، رئیس جمهور ایران حمایت کرد. در این بیانیه که روز دوشنبه منتشر شد، آمده است که دولت ایران باید نظم جامعه را همان گونه که در قانون اساسی کشور آمده، برقرار سازد. وزارت امور خارجه روسیه در ادامه اعلام کرده است که دخالت خارجی در امور داخلی ایران پذیرفتنی نیست. انتخابات ریاست جمهوری در ایران امری کاملا داخلیست و روسیه در نظر دارد روابط حسنهی خود با ایران را حفظ کند.
ایران در همایش وزرای خارجه جی هشت شرکت نمیکند
فرانکو فراتنینی، وزیر امور خارجه ایتالیا، در این مورد گفت ایران حاضر نشده در این همایش که در روزهای جمعه و شنبه (۵ و ۶ تیر) برگزار میشود شرکت کند. وی افزود که ایران ظاهرا علاقهای به همکاری برای مشورت و دادن پیشنهادها و راهکارهایی برای حل مشکلات پاکستان و افغانستان ندارد.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
۳ نظر:
نترس نترس نترس. هر قطره خون ریخته شده تقاسش پس گرفته خواهد شد.هر جان داده شده هزارها جان دیگر را استقامت خواهد داد. در تاریخ دنیا هیچ دولتی با کشتن مردمش دوام نخواهد آورد حالا چطور این ظاهر مسلمانان دوام خواهند آورد .عزیزانم درخت آزادی با خون عزیزان و شهدا آبیاری میشود نه با آب. جنایات این قاتلان وسیلهٔ است برای آزادی مردم شجاع ایران. برای آزادی ملت ایران مقدس صد بار جان خواهم داد.
هموطنان عزیزم: حضرت محمد با کفار جنگید امام حسین با کفار جنگید، آیا مردم مسلمان ایران کافرند چرا مردم مسلمان ایران قتل عام میشوند. بسیجی،پاسدار،ارتشی،دانشجو،بازاری ما همه ایرانی و مسلمان هستیم. تاریخ نشان داده که هر دولتی که مردم خودش را به هر دلیلی کشت از کار بر خواهد افتاد و حضرت عظما،احمدینژاد،بسیج و غیره استثنا ندارند.خداوند از ظلم هیچ شخصی نخواهد گذشت. به نام اسلام جوانها کشته شدند به نام اسلام خانوادهها داغدار شدند حالا چطور میشه باور کرد که خدا وجود ندارد.بسیجیهای عزیز،پاسداران از راه بدر شده دستهاتون را آغشته به خون معصومین نکنید.آزادی کلام،آزادی فکر و بیان انسان را کافر نخواهد کرد به اسلام و مسلمانان رحم کنید تا خداوند به شما رحم نماید.چاره ای ندارم جز اینکه از ارتش مقدس بخواهم که این جنایات فقط به دست ارتش به انتها خواهد رسید.ای سرباز،ای نگهبان وطن ، به داد میهن و هموطنان برس.
نقش آیات قرانی در پیشگیری از ناهنجاریهای اجتماعی
گاهی در جامعه اتفاق می افتد که شاهدین یک امر بدون در نظر گرفتن رضایت خداوند ورعایت حق مردم از شهادت واقعی کتمان می کنند وبهانه آنها این است که اگر حق مردم هم تضییع می شود ولی آنها خودر ا به دردسر نیندازند در صورتیکه در ایات زیر اشاره شده که کتمان شهادت یک عمل طالح وزشت است :۱۴۰و۱۴۶و۲۸۳بقره و۱۰۶مائده و۳۳انعام
rooheneda@gmail.com
رئیس جمهوره قلّابی ما آقای احمدی نجس عجب آدم بیحیا و بیشرمی هست بعد از اینهمه قتل و آدم کشیتازه میخواد بره سازمان ملل بگه چطور باید قتل عام کرد و رئیس جمهور هم شد. آقای احمدی نجس و پدر نجسترش آیت الله دشمن اسلامی یک روز جواب این جنایاتشون را خواهند داد حالا هرچقدر برند سازمان ملل عر و تیز کنند. مارو باش هزارها سال تمدن را دادیم دست یک خر ، آقای احمدی خره و یک خر رون، آیت الله دشمن اسلامی. میخواد بره اونجا بگه در ایران همجنس باز نیست ولینمیگه کون بچها و طلاب گذاشتند همجنس بازی به حساب نمیآید.اول میکننمون بعد میکشنمون، بد از حقوق بشر و حقوق مردم حرف میزنند. ما دیگه چه ملت خره بدبختی هستیم که اینها شدند حاکممون. لا اِلهَ اِلَّا اللّه
«ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا بانفسهم»
انقلاب، آزادی ، جمهوری اسلامی، چیبه سر این شعارها آمد . آیتالله منتظری پدر انقلاب مقدّس اسلامی فرمودند:
مسئولین لااقل شجاعت این را داشته باشند که اعلام کنند این حکومت نه جمهوری است و نه اسلامی و هیچ کس هم حق اعتراض و اظهار نظر و انتقاد ندارد
امیدوارم تا کاملاً دیر نشده مسئولین امر به خود آیند و بیش از این وجهه نظام جمهوری اسلامی را در بین تودههای زجر کشیده و سیلیخورده ایران و در سطح جهانی خدشهدار نکنند و موجب سقوط خود و نظام نگردند
ارسال یک نظر