گفتگو با خانم گلی- بیژن خوزستان و امیر جواهری لنگرودی در باب خیزش انقلابی زن_زندگی_آزادی
https://youtu.be/s0iJukjsxR4?feature=shared
۱۳۸۸ خرداد ۲۹, جمعه
کارگران ، استادان ، سینماگران در پشتیبانی از جنبش های خیابانی ایران ، دارند به صف می شوند
اعتصاب در "ایران خودرو":
با جنبش مردمی ایران اعلام همبستگی می کنیم
خودروکار
دوستان کارگر
آنچه امروز شاهد آنیم، توهین به شعور مردم و نادیده گرفتن آرای آنان و زیر پا گذاشتن اصول قانون اساسی توسط دولت است. وظیفه ی ماست که به این جنبش مردمی بپیوندیم.
ما کارگران ایران خودرو روز پنجشنبه 28/3/88 در هر سه شیفت کاری به مدت نیم ساعت، با دست کشیدن از کار اعتراض خود را نسبت به سرکوب دانشجویان، کارگران، زنان و قانون اساسی اظهار کرده و با جنبش مردمی ایران اعلام همبستگی می کنیم.
شیفت صبح و عصر از ساعت 10 الی 30/10
شیفت شب از ساعت 3 الی 30/3 نیمه شب
زحمتکشان ایران خودرو
26/3/88
کارگران فلزکار مکانيک ضمن حمايت از اعتصاب زحمتکشان ايران خودرو، با جنبش مردمی ايران اعلام همبستگی ميکند.
استعفاي دستهجمعي اساتيد دانشگاه تهران
در اعتراض به كشتار دانشجويان اين دانشگاه
در پي حملات شب گذشته به كوي دانشگاه تهران و كشته شدن پنج تن از دانشجويان اين دانشگاه، دكتر جبهدار مارالاني رئيس دانشكده برق و كامپيوتر پرديس دانشكدههاي فني اين دانشگاه از سمت خود استعفا داد. ... اسامي كشتهشدگان شب گذشته حملات انصار حزبالله به كوي دانشگاه به شرح زير است: خانمها مبينا احترامي و فاطمه براتي و آقايان كسري شرفي، كامبيز شعاعي و محسن ايماني.
جبه دار مارالاني كه چهره ماندگار گرايش الكترونيك دانشكده برق است و پدر مهندسي برق ايران لقب گرفتهاست، عصر امروز از سمت خود كنارهگيري كرد. وي از سال 81 رئيس دانشكده برق بوده است. دانشجويان خواهان استعفاي فرهاد رهبر رئيس انتصابي دانشگاه تهران هستند و بي كفايتي او را در دفاع از كيان دانشگاه و جان دانشجويان محكوم مي كنند.
اين در حالي است كه 119 تن ديگر از اساتيد دانشگاه تهران نيز در پي حوادث شب گذشته كه به هتك حرمت دانشگاه منجر شد، از سمت استادي خود كنارهگيري كردند.
اسامي كشتهشدگان شب گذشته حملات انصار حزبالله به كوي دانشگاه به شرح زير است:
خانمها مبينا احترامي و فاطمه براتي و آقايان كسري شرفي، كامبيز شعاعي و محسن ايماني.
گفته مي شود يكي از كشته شدگان رتبه 20 كنكور كارشناسي ارشد سال 88 در رشته برق بوده است.
پیوستن سینماگران به جنبش آزادی خواهانه مردمی در ایران
سی تن از سرشناسترین سینماگران ایرانی با انتشار یک بیانیه خطاب به دولتمران ایرانی اندوه و نگرانی خود را از «اعمال زور و فشارعلیه مردم » ابراز کردند.
در ابتدای این بیانیه نوشته شده است: «چرا باید اقتدار نظامی را جای اقتدار منطق نشاند، آن هم در برابر مردمی كه بخش عمده آنها نسلی است كه همین جا و در همین سه دهه به دنیا آمدهاند و اندیشههایشان نتیجه منطقی ِ مشاهده و تجربه های رویدادهای همین ۳۰ سال است و هیچ تهمتی به آنها نمیچسبد .»
در ادامه این بیانیه آمده است: « آیا مردم تا لحظهای كه رای دادند شریف و قهرمان و حماسه آفرین بودند و به محض اینكه در نتیجه رای اعلام شده شک كردند آشوبگر اوباش و بیگانه پرست و خاشاکاند و سزاوار توهین و یورش و خونریزی و قتل؟»
امضاءکنندگان این بیانیه از تکرار تجربههای تاریخی و تلخ جنگهای محلهای و خانگی ابراز نگرانی کردند و خواستار اعلام نتایج واقعی انتخابات شده اند.
همچنین این هنرمندان در این بیانیه به دولتمران هشدار داده اند که: « محض قدرتنمایی مردم را به جان هم نیندازیم و تیرهبختی كسانی كه در همین كشورهای همسایه ما قربانی جنگهای داخلی خانگیاند را به این سرزمین نكشانید كه مسلماً كسی جز دشمن ایران از آن بهره نمیبرد.»
شهرام اسدی ، محسن امیر یوسفی، عزت الله انتظامی، رخشان بنی اعتماد، بهرام بیضایی، كامبوزیا پرتوی، جعفرپناهی، كیومرث پوراحمد، حسن پورشیرازی، ناصر تقوایی، فرشته طائرپور، مانی حقیقی، سیف الله داد، محمد رسول اوف ، علیرضا رئیسیان، خسرو سینایی ، مژده شمسایی، ترانه علیدوستی، حسن فتحی، ایرج كریمی، نیكی كریمی، حمید فرخ نژاد، اصغر فرهادی، بهمن قبادی، عباس كیارستمی، پرویز كیمیاوی، محسن مخملباف، فاطمه معتمدآریا، علی نصیریان و جهانبخش نورایی امضاءکنندگان این بیانیه هستند.«واتسلاو هاول» به حمایت از ایرانیان برخاست
«واتسلاو هاول» شخصیت ادبی و سیاسی معروف اهل جمهوری چک از مبارزات آزادی خواهانه مردم ایران حمایت کرد.
«واتسلاو هاول» نمایش نامه نویس و نویسنده اهل چکسلواکی است. او خالق آثاری همچون جشن باغچه اى، پروانه اى روى آنتن، اپراى گدايان، قدرت ضعيفان، زندگى در حقيقت، نامه به الگا، به سوى جامعه مدنى، به سوى قلعه و بازگشت می باشد. هاول پس از فروپاشی حکومت کمونیستی چکسلواکی از سوی مردم به عنوان نخستین رئیس جمهور جمهوری چک برگزیده شد. این نامزد جایزه صلح نوبل، در سال ۲۰۰۳ موفق به دريافت جايزه صلح گاندى از طرف حكومت هند به خاطر حمايتهایش از حقوق بشر در بدترين شرايط و فعاليتهاى صلح دوستانه گرديد. وى از جمله شخصيتهايى بود كه به حكومت جمهورى اسلامى ايران براى آزادى اكبر گنجى اعتراض كرده و خواستار آزادى وى از زندان شد.
«واتسلاو هاول» در سخنانی که برای حمایت از مردم ایران ابراز کرد از جمله گفت:
«از نظر من بين فرهنگها، اديان و يا تمدنهای گوناگون هيچگونه کشمکشی وجود ندارد. آنچه که من میبينم سماجت و تعصبهای افراد است. اين گونه تعصبها در دنيای مدرن امروزی که دسترسی به انواع ابزارهای ويرانگر- از جمله سلاح هستهای- ميسر است هزاران بار از تعصبات قرون وسطی و يا دورانهای گذشته خطرناکتر است. به همين خاطر است که به اعتقاد من نگرانی در مورد احمدی نژاد به حق است. اعلام همبستگی با فعالان حقوق بشر، دانشجويان و سايرين بسيار مهم است. در مجموع بگويم که نفت نبايد مهمتر از حقوق بشر باشد. من خواهم گفت که با آنها احساس همدلی دارم، برای آنها آرزوی موفقيت می کنم و به آنها توصيه می کنم که اگر باوجود تمام تلاشها فورا به موفقيت نرسيدند دچار نااميدی نشوند
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر