گفتگو با خانم گلی- بیژن خوزستان و امیر جواهری لنگرودی در باب خیزش انقلابی زن_زندگی_آزادی
https://youtu.be/s0iJukjsxR4?feature=shared
۱۳۸۸ خرداد ۳۰, شنبه
توجه توجه : تازه های رسیده به همه اطلاع بدهید
گفته می شود :
ترور ناموفق و نمایشی احمدی نژاد برای صبح
فردا برنامه ریزی شده و بلافاصله خبر آن با پوشش تلویزیونی وسیع پخش
میشود، به همه بفرستید تا این نمایش خنثی شود
چند نکته مهم از سخنرانی خامنه ای در نماز جمعه 29/3/88
خامنه ای گفت:"آقای رفسنجانی و احمدی نژاد از چهار سال پیش در بسیاری از دیدگاهها با هم اختلاف نظر دارند، ولی نظر من به احمدی نژاد نزدیکتر است". در این لحظه، احمدینژادیها بلند تکبیر گفتند. این سخن خامنه ای شکی برای کسی باقی نگذاشت که در انتخابات اخیر، او مایل به ابقای احمدی نژاد به هر نحوی بوده است. این امر نقش رهبری در رهبری کودتای 22 خرداد را بیش از گذشته تقویت می کند.
گفت :"من تسلیم حرکاتهای انبوه در کف خیابانها نمی شوم. اگر عده ای فکر می کنند که با اجتماعات خیابانی می توانند ما را مصلحتا وادار به پذیرش خواست آنها می کنند در اشتباهند.
مسئولیت هر گونه اغتشاش و کشته شدن مردم در آینده بر عهده کسانی است که مردم را به اجتماعات و تجمعهای خیابانی می کشانند. او همچنین با مرتبط دادن راهپیمایی های خیابانی به خارج از کشور، برای تحریک مردم ناآگاه به دروغ گفت: "رئیس جمهور آمریکا گفته است که ما منتظر حرکتهای خیابانی در ایران بوده ایم و اکنون خوشحالیم". کسانی که اخبار روزهای اخیر را دنبال کرده باشند می دانند که او بسیار محتاطانه با این قضیه برخورد کرده و بعید است چنین حرفی زده باشد.
خامنه ای برای احساسی کردن طرفداران و خواباندن قضایای اخیر از حقه ی 18 تیر 78مجددا استفاده کرد و در پایان سخنان خطالب به امام زمان ع گفت:"ای آقا و سید ما! من حاضرم جان ناقابلم را در راه شما فدا کنم". در این لحظه جمعیت زدند زیر گریه!
ناشناس گفت...
امروز رهبر برخلاف نظرات همه بسیار ترسیده بود و احساس خطر جدی داشت. دلایل روانی اش یکی تپق زدن بی سابقه او در آغاز و پایان خطبه ها بود که به عربی می خواند. دوم از رو خواندن و عجله برای گفتن همه مطالب هر چند که طولانی شود. سابقه نداشته رهبر سخنور ایران تا این حد به متن وابسته شود و مکث های طولانی داشته باشد این نشان می دهد که حجم زیادی از مطالبی که او گفت از آن او نبوده یا کمی پیش از آمدنش به نماز تنظیم شده. تهدیدهای او تیری به تاریکی بود و چندان غلاظ و شداد نبود. همه این ها نشان می دهد برگ برنده دست مردم است هنوز. تاکتیک ها باید به سرعت مرور شود و بروز شود. مصباح و مجتبی خامنه ای برای رسیدن به هدف خود جدی اند اما مردم نباید بترسند
تشييع پيكر يكي از دانشجويان كشته شده در كوي دانشگاه تهران در ياسوج
جمعه، 29 خرداد 1388
ادوارنيوز: امروز جمعه 29 خرداد ماه ساعت 10 صبح ، مردم در يكي از روستاهای ياسوج، در حال تشييع پيكر دانشجوي شهيد ناصر امير نژاد دانشجوي دكتري هوا فضا كه در كوي دانشگاه كشته شده هستند.
اين در حالي است كه فرهاد رهبر در صداسيما اعلام كرد از 5 اسمي كه به عنوان كشته شده در دانشگاه تهران اعلام شده 4 نفر ساكن كوي نبوده اند. رييس دانشگاه تهران اما در خصوص سرنوشت اين 4 نفر خبري را اعلام نكرد.
خشونت لباس شخصی ها دنیا را متحیرکرده
درحالی که روزنامه ها وتلویزیون جمهوری اسلامی تلاش می کند خشونتهای اخیررا به حامیان میرحسین موسوی نسبت دهد، نتایج کمیته حقیقت یاب مجلس شورای اسلامی بر دخالت مستقیم نیروهای ضدشورش و لباس شخصی ها در خرابی ها و ناامن کردن فضای عمومی جامعه تصریح دارد. این گزارش نشان می دهد "عده ای که معلوم نیست از کجا دستور می گیرند به صورت سازمان یافته به ایجاد اغتشاش می پردازند. " انتشار عکسها و ویدئوهایی از حضور مستقیم نیروهای ضدشورش ولباس شخصی در ایجاد خرابی و اغتشاش ها که با انتشارگسترده در سایت های اینترنتی و تلویزیون های غیردولتی میلیون ها نفر را در داخل و خارج کشورشگفت زده کرده، به صحن علنی مجلس نیز کشیده شد. کمیته حقیقت یاب مجلس درجلسه علنی روزچهارشنبه خود اعلام کرد که : افرادی سازمان یافته بدون داشتن مجوز وارد کوی دانشگاه می شوند و همین افراد اغتشاش های اخیر را هم دامن می زنند. ابوترابی نایب رییس مجلس تاکید کرده که ماهیت این افراد شناسایی شده است و به نهادهای مربوطه اطلاع داده شده با آنها برخورد شود. با این وجود اصرار ابوترابی بر اینکه اغتشاش های روزهای اخیر ربطی به حامیان موسوی ندارد، اعتراض نمایندگان حامی محمود احمدی نژاد را به همراه داشته،به نحوی که بین نمایندگان درگیری فیزیکی به وجود آمده است. ابوترابی تاکید کرده که اعضای کمیته حقیقت یاب به این نتیجه رسیده اند که افرادی بدون توجه به معیارهای قانونی وارد کوی دانشگاه تهران شده و به دانشجویان و اموال آنان و اموال دولتی خسارت وارد کرده اند. وی گفته است: چرا افرادی با لباس شخصی و بدون داشتن ماموریت از طرف نهادهای مسوول داخل نظام وارد کوی شدند؟ از نظر کمیته این افراد کاملاً مشکوک هستند و باید هرچه سریع تر هویت آنان توسط دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی کشف و فاش شود. نکته جالب توجه اینکه حتی زاکانی نماینده راستگرای مجلس هم که گفته هرکسی به خیابان بیاید وکتک بخورد حق اعتراض ندارد، به حضور نیروهای لباس شخصی در ایجاد اغتشاشات اخیر اعتراف کرده است.
انتخابات ریاست جمهوری و تبعات آن
«داریم شما را میبریم کشتارگاه»
اردوان روزبه
http://zamaaneh.com/ardavan/2009/06/post_252.html
خبر میرسد که محمد علی ابطحی، معاون سابق خاتمی و مشاور مهدی کروبی هم روز سهشنبه، دستگیر شده است. سعید حجاریان و چند نفر دیگر در لیستی هستند که به دستگیری آنها اشاره میشود.
اما از آن طرف، در شهرستانها اعتراضات به قوت خود باقی است . حتا در شهرستانهایی که به نظر میرسد آرای طرفداران آقای احمدینژاد کم هم نبوده است. یکی از آنها، شهرستان بابلسر است.
بعد از ظهر روز سهشنبه، تعداد زیادی از دانشجویان بابلسری دستگیر شدهاند. این دانشجویان که در محل پردیس دانشگاه مازندران متحصن بودند، توسط گروهی لباس شخصی دستگیر شدند. تحصنی که گویا با شرکت هزار نفر برگزار شده است.
خبرهای رسیده حاکی از آن است که نیروهای گارد ویژه و انصار دانشگاه را محاصره کرده و نیروهای لباس شخصی، مستقیما با فرماندهی بسیج بابلسر، به دانشجویان حمله کرده اند.
به هرحال تا زمانی که خبرها به دست ما رسیده است، چهارصد دانشجو در این دانشگاه محبوس بودهاند. گروهی از دانشجویان که دستگیر و به خارج منتقل شدهاند، از تهدید بینصیب نماندهاند.
یکی از دانشجویان حاضر در محل دانشگاه پردیس مازندران، میگوید:
در اعتراض به مخدوش بودن آرای انتخابات ریاست جمهوری، دیروز دانشجویان دانشگاه مازندران، تحصنی را با جمعیتی حدود سه هزار نفر برگزار کردند. امتحانات دیروز را هم دوستان ما با همدلی دانشجویان، لغو کردند. حدود ساعت یک و نیم بعدازظهر نیروهای لباس شخصی اطراف دانشگاه را کاملا محاصره کردند و اجازه ورود و خروج هیچ دانشجویی را به دانشگاه نمیدادند. این نیروها، حتا دانشجویانی را هم که در این تحصن حضور نداشتند، به شدت مورد ضرب و شتم قرار میدادند. با کابل، چماق و قمههای خیلی بزرگ به سر و صورت دانشجویان افتاده بودند. ما زخمیهای زیادی را دیروز داشتیم.
نیروی انتظامی هم متاسفانه، این صحنهها را فقط مشاهده میکرد. اصلا به کمک دانشجویان نمیآمد و بیشتر از دور نظارهگر بود.
تا این که ما توانستیم عدهی زیادی از دانشجویان را حوالی ساعت هشت شب ضمن ضرب و شتمها، از دانشگاه بیرون ببریم. اما حدود سیصد دانشجو در دانشگاه ماندند. صد نفر از این سیصد دانشجو، با اتوبوس به کلانتری شمارهی ۱۱ بابلسر انتقال داده شدند.
در حین این که این دانشجویان با اسکورت نیروی انتظامی منتقل میشدند، باز هم اتوبوسهای آنان مورد حملهی لباس شخصیها قرار گرفت. با یکی از دوستان که تلفنی تماس داشتیم، میگفت که اینها با فریاد به ما میگویند: «داریم شما را میبریم کشتارگاه».
الان جو رعب و وحشت بسیار زیادی حتا سطح شهرستان بابلسر را فرا گرفته است. ریاست دانشگاه مازندران، آقای علیزاده، یک لیست بیست و یک نفره را به ادارهی آموزش دانشگاه داده است که از آنان امتحان گرفته نشود. پانزده، شانزده نفر از این لیست، در بازداشت نیروی انتظامی هستند.
اعتراضات در بابلسر از کی شروع شده است؟ آیا مثل تهران از روز بعد از انتخابات آغاز شده است؟
دانشگاه مازندران اگرچه بزرگترین دانشگاه استان است، اما خود بابلسر شهرستان کوچکی است. خیابانهای بابلسر توسط گاردهای امنیتی و یگانهای ویژهی نیروی انتظامی کاملا بسته شده بود. نیروهای بسیار زیادی را در سطح شهر میدیدیم، اما از تظاهرات یا تجمع در درون بابلسر خبری نبود.. اما دانشگاه، دو روز بود که جو ملتهبی را طی میکرد و دانشجویان تحصن کرده بودند.
یکی از شهروندان بابلسر در مورد جو فعلی این شهر، چنین میگوید:
بابلسر در چند روز گذشته، جو ملتهبی را داشته است.
نیروهای گارد و لباس شخصیها میدان شهربانی و میدان گل را محاصره کرده بودند. خیابانی که منتهی به دانشگاه علوم پایه میشود، خیابان بنبستی است که یک سر آن نیروهای انتظامی ایستاده بودند و اجازه نمیدادند هیچ کسی وارد آن خیابان شود. فقط موتورهای انصار حزبالله و لباس شخصیها که صورتهای خود را پوشانده بودند و شلنگ در دست داشتند، اجازهی ورود به آنجا را داشتند.
دانشجویان اجازهی ورود و خروج به دانشگاه را نداشتند. هرکدام هم که میخواستند بیرون بیایند، با کتک مواجه میشدند. آنطور که از منابع خیلی موثق شنیدم، یک هیأت چند نفره از اساتید دانشگاه قرار است که اظهار ناامنی کنند، یعنی به مسئولین اعلام کنند که دانشجویان امنیت ندارند.
اشاره میکنید که افراد لباس شخصی به دانشجویان حمله میکردند. این لباس شخصیها عوامل نظامی انتظامی بودند که با لباس شخصی حمله میکردند یا عوامل فعال مانند بسیج و …؟
قاعدتا نباید نیروی انتظامی باشند. چون سن اکثر آنها خیلی پایین بود و از بسیج یا جاهای دیگر مامور شده بودند. از افرادی هستند که در بابلسر شناخته شده هستند. مردم آنها را میشناسند.
مردم از این صحنههایی که میبینند، اظهار ناراحتی میکنند. الان در شهر رعب و وحشت ایجاد شده است.
واقعیتاش، بابلسر شهر خاصی است، اصلا کلا استان مازندران، با استانهای دیگر مقداری تفاوت دارد. اکثراً، نیروهای محافظهکاری هستند. اعتراضی در سطح شهر دیده نمیشود و نیروهای دانشجو بیشتر در شهر فعال هستند.
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
۱ نظر:
. آیتالله منتظری پدر انقلاب مقدّس اسلامی فرمودند:
استقلال یعنی زیر یوغ خارجی نباشیم و آزادی یعنی مردم در اظهار عقیده و بیان آزاد باشند. نه اینکه به محض ابراز نظر مخالفی، کار به زندان و حبس
چقدر ناراحت کننده است که اشخاصیکه سیسال پیش فریاد میزدند استقلال،آزادی، جمهوری اسلامی همان اشخاصیهستند که استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را از بین بردند. انشاالله خداوند به اینها میفهماند که معانی این شعارها که دوباره این روزها میشنویم چیهست. همین شعارهاییکه انقلاب عزیز اسلامی ما را سیساله پیش به دنیا آورد.
ارسال یک نظر